Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Preraďte z letnej farby na jesennú
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Preraďte z letnej farby na jesennú

Zmena sezóny vždy volá po vynovení outfitu. Nebojte sa celkovej premeny a doplňte nový jesenný šatník novou farbou vlasov. Prinášame vám zopár nápadov, vďaka ktorým bude prechod z letnej farby na jesennú veľmi jednoduchý.
 
Prirodzené blondínky
 
Leto je pre blond vlasy skutočnou výzvou - hlavnými útočníkmi sú najmä soľ a voda. Doprajte vlasom očistnú kúru a zadovážte si detoxikačný šampón, ktorý odstráni všetky nahromadené minerály. Vlasy oživte melírom - pridajte zopár svetlých prameňov okolo vlasovej línie  a tváre - zaručene vás to rozjasní. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blondínky s melírom
 
Výrazné a vyblednuté pramene zjemnite a nahraďte ich žiarivými zlatými prameňmi. Vaše vlasy budú vyzerať zdravšie. Pridajte zopár veľmi tenkých pramienkov, vlasy tak získajú objem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svetlé brunety
 
Svetlohnedé vlasy môžu pôsobiť všedne až nudne, potrebujete preto vytvoriť sýty odtieň a väčší objem. Vsaďte na melír v teplých tónoch, avšak neveďte ho už od korienkov, radšej znútra vlasov, zvýrazníte objem aj odtieň. Vhodnejšou melírovacou technikou je v tomto prípade maľovanie vlasov (balejáž), ktorého výsledný efekt je omnoho prirodzenejší a jemnejší.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stredné brunety
 
K teplému jesennému looku vám dopomôžu bohaté jantárové a gaštanové odtiene. Ak máte radšej chladnejšie tóny, dajte zelenú chladnejšej hnedej s nádychom do fialova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tmavé brunety
 
Vyskúšajte namiesto tradičného zosvetľujúceho melíru, melír tmavší, ktorý prehĺbi váš prirodzený odtieň. Nechajte kaderníka vyčarovať vo vašich vlasoch tmavšie pramene. Vlasy získajú lesk a celkom nový farebný rozmer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rusovlásky
 
Červené vlasy vyzerajú lepšie, ak je ich farba pri korienkoch sýtejšia. Vlasy na temene hlavy by ste mali mať tmavšie a končeky svetlejšie, budú pôsobiť objemnejšie. Červená farba bledne najrýchlejšie, dodávajte preto vlasom pravidelne lesk.
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Komentáre (0)
Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Pridajte komentár ako prvý.

TOPlist

Eureco s.r.o. © 2008 - 2024, Webdesign: Creativedesign
Virtuálny kaderník HappyHair - účesy a vlasy na vyskúšanie na vlastnej fotke. Vlož svoju fotku a objav účes, ktorý ti pristane najviac! Tisícky účesov, účesy celebrít, svadobné, spoločenské, účesy 2024.
HappyHair stránky: HappyHair.cz - účesy