Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Módne vychytávky Kate Moss
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Módne vychytávky Kate Moss

Hlavnými vychytávkami, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy, sú podľa Kate Moss sako, džínsy a topánky na podpätkoch.  Supermodelka známa svojím originálnym štýlom dokonca tvrdí, že by sama bez týchto kúskov nemohla žiť.  
 
„Ešte neviem, čo presne si kúpim na túto jeseň, ale určite to budú aj nejaké džínsy a saká.“, povedala Kate.
 
Supermodelka tiež priznala, že nikdy vopred neodsudzuje žiadnu módnu novinku, pretože veľmi rada experimentuje so svojím vzhľadom. Na otázku, čo by si nikdy neobliekla, Kate odpovedala: „Nikdy nehovorím nikdy, pretože vždy to končí tak, že si to napokon oblečiem.“
 
Zdá sa, že matkinu lásku k móde zdedila aj 10-ročná dcéra modelky, Lila Grace. Už teraz je pobláznená do oblečenia obchodného reťazca Topshop a je nadšená, že konečne dorástla do petite rozhrania tejto značky. Ešte stále je jej však mnoho vecí veľkostne vzdialených, z čoho je podľa slov manžela Kate, Jamieho Hinceho, trochu nešťastná.


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Komentáre (0)
Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Pridajte komentár ako prvý.

TOPlist

Eureco s.r.o. © 2008 - 2024, Webdesign: Creativedesign
Virtuálny kaderník HappyHair - účesy a vlasy na vyskúšanie na vlastnej fotke. Vlož svoju fotku a objav účes, ktorý ti pristane najviac! Tisícky účesov, účesy celebrít, svadobné, spoločenské, účesy 2024.
HappyHair stránky: HappyHair.cz - účesy