Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Elegantný výzor vojvodkyne Catherine inšpiruje k honosnejšiemu odievaniu
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Elegantný výzor vojvodkyne Catherine inšpiruje k honosnejšiemu odievaniu

Vždy pôvabný výzor vojvodkyne Catherine vyvolal v Británii „nový záujem o glamour štýl“, tvrdí módna návrhárka Jenny Packham.

Módna návrhárka Jenny Packham, ktorá navrhuje pre vojvodkyňu z Cambridge si myslí, že šatníky mnohých britov sa zlepšili, potom ako sa inšpirovali vždy bezchybným výzorom 30-ročnej brunety.

„Myslím, že sa v tejto krajine znovuobjavil záujem o glamour štýl – potrebujeme len viac spoločenských príležitostí . Mnoho mojich návrhov je inšpirovaných 30-tymi rokmi, kedy sa ľudia obliekali skutočne úchvatne. Potom nastúpil úpadok.“, je presvedčená návrhárka.

„Ľudia si však jednoznačne postupne zlepšujú svoje šatníky a nevyhľadávajú už len samotné šaty, ale pokúšajú sa ich aj vhodne kombinovať s doplnkami.“

Jenny plánuje v budúcnosti upraviť svoje návrhy oblečenia pre Catherine, okrem iného i pridať viac materiálu. K takémuto záveru viedla návrhárku nedávna nepríjemnosť, ktorá sa vojvodkyni prihodila pri návšteve USA, kedy vietor odhalil viac, ako by si ona sama želala.

Catherine – (za slobodna Kate Middleton) – bola prednedávnom hlboko zarmútená, potom ako paparazzi publikovali jej polonahé fotografie vo francúzskom bulvári. Šírenie bolo neskôr súdnym príkazom zastavené.  



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Komentáre (0)
Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Pridajte komentár ako prvý.

TOPlist

Eureco s.r.o. © 2008 - 2024, Webdesign: Creativedesign
Virtuálny kaderník HappyHair - účesy a vlasy na vyskúšanie na vlastnej fotke. Vlož svoju fotku a objav účes, ktorý ti pristane najviac! Tisícky účesov, účesy celebrít, svadobné, spoločenské, účesy 2024.
HappyHair stránky: HappyHair.cz - účesy