Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Dokonalý účes na leto: Rybí chvost Behati Prinsloo
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Dokonalý účes na leto: Rybí chvost Behati Prinsloo

Vrkoče, vrkôčiky a iné zapletance boli síce horúcim trendom už predchádzajúci rok, no s radosťou sledujeme a oznamujeme, že sú naďalej veľmi obľúbené a využívané. Ich nekonečná variabilita ponúka množstvo originálnych prevedení, a tak by bolo hriechom nevyužiť leto na experimentovanie. Inšpirujte sa ležérnym rybím vrkočom, ktorý predviedla modelka Victoria´s Secret, Behati Prinsloo, na odovzdávaní cien FiFi (Fragrance Foundation) v New Yorku.

 

                                   

 

25-ročná modelka prehodila nekonečne dlhé vlasy na stranu a uplietla vrkoč. Všimnite si, že pletenie začína až v spodnej časti krku, čo spolu s niekoľkými uvoľnenými prameňmi a jemným vrkôčikom na temene hlavy vytvára dojem nedbalého, dievčensky sviežeho účesu. Perfektný na horúce sparné dni, no iste aj na tie upršané.  



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Komentáre (1)
Eliška
29.6.2014
dokonalé

TOPlist

Eureco s.r.o. © 2008 - 2024, Webdesign: Creativedesign
Virtuálny kaderník HappyHair - účesy a vlasy na vyskúšanie na vlastnej fotke. Vlož svoju fotku a objav účes, ktorý ti pristane najviac! Tisícky účesov, účesy celebrít, svadobné, spoločenské, účesy 2024.
HappyHair stránky: HappyHair.cz - účesy