Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Brooklyn Decker modeling nechýba
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Brooklyn Decker modeling nechýba

Brooklyn Decker za modelingom nesmúti, pretože dostatočne nestimuloval jej mozog.

Plavá kráska, ktorá si dnes buduje kariéru herečky, trvá na tom, že nesmúti za svojou minulosťou, keďže dnešná práca ju teší oveľa viac najmä vďaka tomu, že počas nej môže používať aj svoj mozog.

„Aby som bola úprimná, nechýba mi to. S modelingom som začala, aby som si mohla dovoliť platiť veterinárnu školu. V tom čase som nemala ani pas. Môj prvý let bol za prácou a možnosti, ktoré sa mi otvorili, sa mi veľmi páčili. Avšak na konci dňa si uvedomíte, že ste s mozgom príliš nepracovali. Pre mňa to znamená, že mi síce veľmi chýbajú ľudia, s ktorými som pracovala, ale omnoho viac ma stimuluje hranie.“, vyznala sa začínajúca herečka.

Brooklyn, ktorá je vydatá za tenisovú hviezdu Andy Roddicka, priznala, že vkladá všetko úsilie do kariéry herečky a vie, že ešte musí veľa dokázať.

Časopisu Britain's OK povedala : „Ešte stále len začínam. Nepredvádzala som asi rok a pol. Na vrchole svojej kariéry modelky som sa rozhodla, že toto je niečo, čo som vždy chcela robiť a vedela som, že musím dokázať, že to robiť viem. A pravdepodobne toho musím dokazovať viac, ako by musel niekto iný. Stále sa mám ešte čo učiť“.



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Komentáre (0)
Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Pridajte komentár ako prvý.

Účesy celebrít na vyskúšanie v HappyHair

všetky účesy celebrít

Účesy a strihy na vyskúšanie v HappyHair


Účesy, strihy zo salónov

všetky účesy zo salónov

TOPlist

Eureco s.r.o. © 2008 - 2024, Webdesign: Creativedesign
Virtuálny kaderník HappyHair - účesy a vlasy na vyskúšanie na vlastnej fotke. Vlož svoju fotku a objav účes, ktorý ti pristane najviac! Tisícky účesov, účesy celebrít, svadobné, spoločenské, účesy 2024.
HappyHair stránky: HappyHair.cz - účesy