Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · YSL Black Opium - recenzia
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

YSL Black Opium - recenzia

Prvé mesiace v roku sa nesú v znamení plesov a večierkov a k týmto udalostiam patria nie len krásne šaty a spoločenské líčenie, ale aj výrazné a silné vôňe. Presne takou je aj novinka z dielne YSL s názvom Black Opium

 

        

 

Flakón tejto vône je ako šperk. K netradičnému, takmer štvorcovému tvaru, pôsobí kontrastne trblietavý lesklý čierny povrch a presklený okrúhly stred. 

 

        

        

 

Vôňa tohto parfému zaujme podľa mňa väčšinu ľudí. Ide už len o to, či dokáže daná osoba tento parfém “nosiť”, pretože skutočne nie je pre každého. V zložkách dominuje káva a biele kvety, ktoré vytvárajú nezvyčajnú a návykovú kombináciu. YSL Black Opium ďalej obsahuje ružové korenie, vanilku, cédrové drevo, pačuli a hrušku. 
 
        
 
Napriek tomu, že je vôňa silná, je nositeľná aj na deň, hlavne v tomto zimnom období. Vonia intenzívne a prenikavo, takže štačí streknúť jeden až dva krát na krk a zápestie a potom si už len užívať hrejivú vôňu po zvyšok dňa. 
 
        
 
Vierka
http://mynewbeautybook.blogspot.sk/
 

 



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Na serveri, na ktorom bezi HappyHair sa vyskytla chyba bez nasho zavinenia.
Prosim, vratte sa o chvilu.