Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Halle Berry už vie, kedy sa odsťahuje do Francúzska
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Halle Berry už vie, kedy sa odsťahuje do Francúzska

 

Halle Berry by si rada splnila svoj sen o živote vo Francúzsku so snúbencom Olivierom Martinezom, musí však počkať, kým jej dcéra Nahla nebude dospelá.
 
Herečka by rada začala nový život v Európe po boku svojho snúbenca Oliviera Martinez, avšak jej bývalý partner, Gabriel Aubry, tvrdo bojuje proti tomu, aby so sebou vzala ich päťročnú dcéru Nahlu. Halle je preto ochotná svoj sen odložiť, až kým bude môcť Nahla sama rozhodovať o tom, kde chce žiť.
 
Držiteľka Oscara povedala: „Asi to nebude možné skôr, ako keď bude mať Nahla 18 a bude na vysokej škole. Ale akonáhle dovŕši 18, bude sa môcť sama rozhodnúť, kde chce žiť a dúfam, že sa sama rozhodne pre Európu a spolu sa tam odsťahujeme.Tam by som chcela dožiť svoj život, to je isté.“ I keď  Halle miluje Francäúzsko, francúzštinu sa nebude učiť, dokiaľ sa tam neodsťahuje, pretože Olivier si myslí, že by to pre ňu bolo príliš ťažké. 
 
V rozhovore pre časopis HELLO! povedalala: „Bolo mi povedané, veľmi láskyplne, aby som sa teraz príliš tvrdo neučila, ale aby som počkala, kým tam budeme žiť. Pretože pre mňa, v mojom veku a so všetkými mojimi skúsenosťami, je naučiť sa francúzsky pravdepodobne jednou z najťažších vecí. Myslí si, že budem mať väčšiu šancu, keď sa tam presťahujeme a ponoríme sa do tamojšej kultúry. Teda pokiaľ sa tam niekedy dostaneme.“


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Na serveri, na ktorom bezi HappyHair sa vyskytla chyba bez nasho zavinenia.
Prosim, vratte sa o chvilu.