Prihlásenie | Registrácia
HappyHair · Magazín · Desatoro pre obočie
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie

Desatoro pre obočie

Obočie je tým, čo zvýrazňuje črty tváre a vylepšuje alebo naopak kazí celkovú vizáž. Tak ako naň, aby bolo správne? Striktným dodržiavaním nasledujúceho desatora:
 
1. Nebudeš príliš trhať
 
Pri vytrhávaní je skutočne ťažké odhadnúť mieru, ale vedzte, že ak ju prekročíte, vaše obočie už nikdy nedorastie.  Ak ste to už prehnali, skúste navrátiť stratenúm slávu svojmu obočiu nanesením séra na podporu rastu alebo ricínový olej.
 
2. Nebudeš bojovať s prirodzeným tvarom
 
Obočie by malo dopĺňať konkrétny typ tváre a nemalo by "znásilňovať" celkový vzhľad. Vždy sa preto snažte dodržiavať jeho prirodzený tvar.
 
3. Svetlé obočie budeš ľahko prifarbovať
 
Nebojte sa profesionálneho farbenia. Možno objavíte obočie, o ktorom ste si mysleli, že ho ani nemáte a dosiahnete zvýraznenie čŕt.
 
4. Budeš brať ohľad na svoju veľkosť
 
Obočie môže byť v porovnaní s proporciami tváre malé, stredné alebo veľké a jeho klenba je výrazná viac alebo menej. Nesnažte sa realitu meniť za každú cenu.
 
5. Budeš vytrhávať v smere rastu
 
Chĺpky obočia treba vždy vytrhávať v smere rastu. Vyhnete sa tak neželanému zarastaniu chĺpkov.
 
6. Nebudeš kopírovať obočie niekoho iného
 
Všetci sa líšime a ani proporcie našej tváre nie sú výnimkou. Preto sa nikdy nesnažte kopírovať obočie niekoho iného, pretože riskujete neprirodzený až podivný výsledok.
 
7. Nebudeš sa usilovať o identický výsledok
 
Ak oblúky vášho obočia nie sú celkom identické, nesnažte sa ich zjednotiť, pretože by ste mohli skončiť úpravu vytrhávaním úplne bez obočia. Siahnite radšej po mäkkej ceruzke na obočie,  ktorou všetky rozdiely skorigujete bezbolestne.
 
8. Budeš dodržiavať správnu dĺžku
 
Vaše obočie by malo byť v súlade s veľkosťou a tvarom oka. Správnu dĺžku zistíte jednoducho. Priložte si ceruzku na spodnú stranu nosa a veďte ju ďalej okolo vnútorného kútika oka. Takto určíte ideálny začiatok obočia. Jeho koniec nájdete, ak ceruzku priložíte od spodnej strany nosa k vonkajšiemu kútiku oka.
 
9. Budeš vyberať správnu farbu
 
Ak vaše obočie potrebuje trochu pomôcť zvýrazniť, uistite sa, že použijete ceruzku na obočie alebo očný tieň, ktoré nie sú tmavšie ako je prirodzená farba vašich vlasov. Pre optimálny výsledok siahnite po odtieni svetlejšom.
 
10. Budeš mať všetky potrebné nástroje vždy po ruke
 
Pre zaistenie čo najlepšieho vzhľadu obočia, si vyberajte vždy len kvalitné pomôcky, vrátane šikmej pinzety, vďaka ktorej bude vaša práca precízna, voskovú ceruzku na obočie pre neskrotné husté obočie, tenký šikmý štetec, ak používate na zvýraznenie obočia očné tiene alebo mäkkú ceruzku na obočie, ktorou zahustíte obočie krátkymi jemnými ťahmi.
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Meno   


Na serveri, na ktorom bezi HappyHair sa vyskytla chyba bez nasho zavinenia.
Prosim, vratte sa o chvilu.